Huis te koop € 298.000

Geitstraat 76 9000 Gent 2 1 76 m² 42 m² 0

Beschrijving

Op nauwelijks vijf minuten fietsen van het historische hart van Gent vind je deze leuke en gezellige stadswoning. Vanaf deze locatie is alles bereikbaar te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. De verschillende campussen van de unief bevinden zich allemaal op minder dan tien minuten fietsen. Via de E40 (Drongen) ben je met de wagen op een achttal minuten ter plaatse. Het huis is perfect als starterswoning, investering of om jouw studerende kinderen te huisvesten.
Zodra je de voordeur opent kom je in een gezellige leefruimte met open trap en een ingerichte keuken. De ruimte typeert zich door hoge plafonds en extra lichtinval door de grote lichtkoepel. Op het gelijkvloers zijn er verder nog een berging/wasplaats en een badkamer. Op de verdiepingen zijn er twee ruime slaapkamers met parketvloer. In 2012 is het huis volledig verbouwd en ingericht geweest.

Gelijkvloers (42m2):
Inkom
- leefruimte (30m2) met tegelvloer - ingerichte keuken met keramische kookplaat, oven, vaatwas (alle toestellen van het merk BOSCH), spoelbak en kasten - wasplaats/CV-ruimte (2,7m2) met aansluiting wasmachine en CV-ketel (Bulex) - badkamer (4m2) met een ligbad/douche, meubel met lavabo en spiegel, toilet

1ste Verdieping (19m2):
Nacht/traphal - slaapkamer 1 (11,7m2) met parketvloer

2de verdieping (19m2):
Trap - slaapkamer 2 (18m2) met parketvloer

Algemeen:
- Unief (Coupure): 4 min fietsen
- Unief (Jozef Plateaustraat): 10 min fietsen
- Watersportbaan: 5 min fietsen
- winkels zoals Colruyt, Bio-Planet, enz op wandelafstand
- openbaar vervoer op 150m
- instapklare woning (verbouwd in 2012)
- gordijnen en verlichting aanwezig
- CV op gas
- pvc ramen met dubbele beglazing
- ruime parkeermogelijkheden in de straat

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Voet Stijn E: hallo@stijnvoet.be T: 0497 977 056